Over Kindercentrum Binnenste Buiten

Kindercentrum Binnenste Buiten is een kleinschalig kindercentrum gevestigd in het centrum van Valkenburg, vlakbij de scholen OBS de Dubbelburg en CBS de Burcht. In het kindercentrum bieden we dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Buiten kunnen de kinderen heerlijk spelen op het groene speelplein met een avontuurlijke natuurtuin, grasmatten voor de kleinsten en een moestuin. Daarnaast bezoeken wij regelmatig de Valkenburgse speeltuin, die zich op loopafstand bevindt. Kindercentrum Binnenste Buiten is geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

In Kindercentrum Binnenste Buiten bieden wij hele dagen kinderopvang aan in drie groepen: een babygroep voor kinderen van 0 tot 2 ½ jaar, een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar en een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen die gebruik maken van de babygroep zullen vanaf 2-2 ½  jaar doorstromen naar de peutergroep. Met ons vaste team medewerkers zorgen wij voor een professionele en fijne opvang voor uw kind(eren).

Wij werken nauw samen met nabijgelegen BSO Buitengewoon en Peuteropvang Peuterpret. De BSO biedt buitenschoolse opvang aan schoolgaande kinderen vanaf 4 jaar. Bij Peuteropvang Peuterpret bieden we iedere doordeweekse ochtend van 08.30 tot 12.00 opvang voor peuters van 2 tot 4 jaar.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice.

Overige informatie

Locatie

Kindercentrum Binnenste Buiten
P. Oosterleestraat 1
2235 BD Valkenburg ZH

LRK nummer: 627184297

Contactgegevens locatiie

Groep Binnenpret:
E: binnenpret@kokkinderopvang.nl
T: 06-51752312

Groep Pretletters:
E: pretletters@kokkinderopvang.nl
T: 06-51726386

Groep Speelpret:
E: speelpret@kokkinderopvang.nl
T: 06-51211813

Clustermanagers

Clustermanager: Annette van der Plas
E: annette@kokkinderopvang.nl
Adjunct Clustermanager: Karien Meijvogel
E: karien@kokkinderopvang.nl