Liefdevolle verzorging

en uitdagende activiteiten

Wij bieden liefdevolle verzorging voor de allerkleinsten en zorgen voor een uitdagend activiteitenaanbod, passend bij de leeftijd van de kinderen. Wij werken met het Voorschoolse Educatie (VE) programma Peuterpraat, waarin onder andere aandacht is voor de spraak-taalontwikkeling en activiteiten worden aangeboden in verschillende thema’s.

Vaste of flexibele dagen

In al onze kindercentra bieden wij 5 dagen per week dagopvang tussen 07.30 uur en 18.30 uur. U kunt hier gebruik maken van vaste dagen opvang. Wij werken zowel met horizontale als met verticale groepen. Het aanbod verschilt per locatie. Heeft u wisselende diensten en heeft u wekelijks wisselende dagen opvang nodig? Bij Kindercentrum De Bomschuit in Katwijk bieden wij flexibele opvang, zodat u uw opvangdagen kunt aanpassen aan uw werkrooster.

Warme maaltijden

Bij alle kindercentra bieden wij u de mogelijkheid een warme maaltijd voor uw kind af te nemen. Wij werken hiervoor samen met de organisatie Eetkomeet. De verse maaltijden die zij leveren, worden gemaakt conform de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum.

Kinderen met extra zorgbehoefte

Kinderen die extra zorg nodig hebben, zijn bij ons van harte welkom. U kunt dit aangeven bij uw inschrijving. Na inschrijving zal er een plaatsingsgesprek plaatsvinden tussen u en de manager van het kindercentrum om af te stemmen of wij kunnen en mogen voldoen aan de zorg die uw kind nodig heeft.

Locatiezoeker

Ik zoek

in