Variëren met seizoensproducten

Eetkomeet

Passend binnen het voedingsbeleid is er gekozen om de maaltijden af te nemen bij de organisatie Eetkomeet. De verse maaltijden die zij leveren worden gemaakt conform de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum.

In de keuken van Eetkomeet wordt altijd gewerkt met producten van het seizoen, wat betekent dat er vier keer per jaar van menu gewisseld wordt. De maaltijden variëren van aardappelen, groente en vlees tot pastagerechten. Er kan gekozen worden uit vis, rundvlees of kip, er wordt geen varkensvlees gebruikt in het menu. Alle maaltijden worden vers bereid en wekelijks bij ons afgeleverd.

Kinderopvang

De maaltijden worden tussen de middag aan de kinderen geserveerd. Er wordt, zo mogelijk, aan 2 tafels gegeten. Aan de ene tafel de kinderen met een warme maaltijd en de andere voor kinderen die een broodmaaltijd eten. Wij zullen regelmatig een zuivelproduct aanbieden na de maaltijd.

De kosten voor één warme maaltijd bedragen € 4,00. U kunt de warme maaltijden structureel of incidenteel aanvragen via ons Ouderportaal. De kosten worden automatisch in rekening gebracht op uw factuur.

Buitenschoolse opvang

Op de BSO kunt u gebruik maken van warme maaltijden. De warme maaltijden worden aan het einde van de middag (vanaf 16.45 uur) aan de kinderen geserveerd. Wij zullen regelmatig een zuivelproduct aanbieden na de maaltijd.

De kosten voor één warme maaltijd bedragen € 5,00. U kunt de warme maaltijden structureel of incidenteel aanvragen via ons Ouderportaal. De kosten worden automatisch in rekening gebracht op uw factuur.

Locatiezoeker

Ik zoek

in