Over Peuteropvang en BSO Oranje Nassau

In de Oranje Nassauschool bieden wij peuteropvang en buitenschoolse opvang. Deze school is onderdeel van de Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs Rijnsburg.

Peuteropvang
Peuteropvang Oranje Nassau is alle ochtenden geopend van 08.15 tot 12.15 uur. De peuteropvang heeft een eigen lokaal in de school. Daarnaast kunnen de kinderen gebruik maken van een speelzaal en het speelplein van de school, waar ze heerlijk buiten kunnen spelen.

De peuteropvang is speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De peuters kunnen hier samen met leeftijdsgenootjes spelen, leren en ontdekken. De peuters krijgen activiteiten in verschillende thema’s aangeboden die passen bij hun leeftijd. Zo worden ze goed voorbereid op de basisschool.

BSO
BSO Oranje Nassau biedt naschoolse opvang voor kinderen in leeftijd van 4 tot 13 jaar en is toegankelijk voor kinderen van de Oranje Nassauschool en de Julianaschool in Rijnsburg. Wij hebben een eigen lokaal in de school en de kinderen kunnen gebruik maken van een speelzaal en het speelplein.

Voor meer informatie over deze locatie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice.

Overige informatie

Locatie

Peuteropvang en BSO Oranje Nassau
Oranje Nassauschool
De Ruijterstraat 9
2231 RT Rijnsburg

LRK nummer POV: 147435560
LRK nummer BSO: 265860210

Contactgegevens locatie

E-mail peuteropvang:
povoranjenassau@kokkinderopvang.nl
E-mail BSO:
bsooranjenassau@kokkinderopvang.nl
Telefoon (POV en BSO): 06-19363395

Clustermanagers

Clustermanager: Lisette van der Meij
E: lisette@kokkinderopvang.nl
Adjunct Clustermanager: Sabien van Duijn
E: sabien@kokkinderopvang.nl