Op donderdag 21 april hebben Carla ’t Hooft en Lisette Marang van KOK kinderopvang samen met de overige partijen hun handtekeningen gezet onder de diverse overeenkomsten. Hiermee komt de realisatie van het IKC+ weer een stapje dichterbij. Als alles volgens plan verloopt, kan het nieuwe IKC-gebouw in de zomer van 2023 opgeleverd worden.

Binnen het IKC Katwijk hebben OBS De Krulder, SBO De Windvang, SO De Leidse Buitenschool, KOK kinderopvang en Cardea Jeugdzorg elkaar gevonden in het voornemen om samen te werken aan een voorziening waarin kinderopvang, onderwijs en jeugdhulp elkaar versterken.

Met de vormgeving van IKC Katwijk wordt een plek gecreëerd waarin álle kinderen van 0 t/m 13 jaar zich veilig en erkend voelen en kunnen komen tot een optimale cognitieve, sociaal-emotionele en lichamelijke ontwikkeling. Dit geheel wordt vormgegeven vanuit een integraal aanbod van kinderopvang, jeugdhulp en onderwijs, waarbij de aanwezige expertise binnen de regio efficiënt wordt ingezet en middels een duurzame samenwerking wordt geborgd.

Het IKC+ is klaar voor de toekomst; het krijgt, naast de onderwijs- en sportvoorzieningen, ook een modern en duurzaam warmte en koude regulatiesysteem. Het wordt daarmee het eerste energieneutrale gebouw in Katwijk.

_empty

 

Nieuwsberichten

De meest actuele
nieuwsberichten

Nieuws

Officiële opening IKC Katwijk

Lees meer

Nieuws

Soepele overgang van voorschools onderwijs naar de basisschool

Lees meer

Nieuws

Meivakantie op de BSO: Festival Fantasia

Lees meer