De hele zomervakantie heeft dit jaar bij de buitenschoolse opvang in het teken gestaan van het thema Circus, welke gekoppeld werd aan het goede doel CliniClowns. De afgelopen weken zijn allerlei leuke activiteiten en festiviteiten in het kader van het thema georganiseerd, met als afsluiter een sponsorloop.

Donderdagochtend 17 augustus was het zover! Alle kinderen van BSO Katwijk hebben deze grijze, regenachtige ochtend getrotseerd om zich in te zetten voor het goede doel en zich van hun sportieve kant te laten zien. De sponsorloop vond plaats bij AV Rijnsoever, die hiervoor kosteloos een trimbaan ter beschikking heeft gesteld.

Ambassadeur Harry van CliniClowns verzorgde de opening van de sponsorloop, waarna de kinderen vol energie van start zijn gegaan. Tussendoor kregen de kinderen een drankje en een appeltje voor de dorst, welke gesponsord werd door Heemskerk.

Na elke 200 meter kregen de deelnemers een stempel. De kaart had 20 stempelvakjes, maar voor sommige kinderen was dat nog niet genoeg! Uiteraard zijn we trots op de prestaties van alle deelnemende kinderen.

Na afloop van de sponsorloop konden wij een cheque met het fantastische bedrag van € 501.05 overhandigen aan CliniClowns.

Wij willen alle kinderen, ouders en sponsors namens CliniClowns ontzettend bedanken voor hun inzet en bijdrage!

Nieuwsberichten

De meest actuele
nieuwsberichten

Nieuws

Officiële opening IKC Katwijk

Lees meer

Nieuws

Soepele overgang van voorschools onderwijs naar de basisschool

Lees meer

Nieuws

Meivakantie op de BSO: Festival Fantasia

Lees meer