PERSBERICHT

Op dinsdag 22 december overhandigde Lisette Marang, namens Stichting KOK kinderopvang een flink aantal pakken luiers aan de Voedselbank Katwijk. In totaal werd er voor € 500,- aan luiers gedoneerd.

Sinds de coronacrisis zijn steeds meer gezinnen in de gemeente Katwijk afhankelijk geworden van de Voedselbank. Er is vooral een toename van gezinnen met kleine kinderen en/of baby’s, waardoor de behoefte aan luiers enorm is gestegen. Om de luiervoorraad aan te vullen is er binnen de gemeente Katwijk een actie gestart om pakken luiers in te zamelen. Een medewerker van Stichting KOK kinderopvang is betrokken bij deze actie en heeft de organisatie gevraagd een bijdrage te leveren.

Lisette Marang: “Toen een van onze medewerkers ons vroeg of wij mee wilden helpen aan deze actie hoefden wij niet lang na te denken. Stichting KOK kinderopvang is erg betrokken bij deze doelgroep. Wij vangen op verschillende locaties in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg jonge kinderen op en bouwen samen met de gemeente Katwijk aan hun ontwikkeling door middel van voor- en vroegschoolse educatie. Deze doelgroep gaat ons enorm aan het hart. Het voelt heel goed om deze kwetsbare gezinnen op deze manier te kunnen helpen, zeker in deze dagen. Toen ik dit verhaal vertelde aan onze leverancier van luiers, Braspa, hebben zij besloten om naast wat extra luiers ook 50 kerststollen te schenken. Echt heel fijn!”

Nieuwsberichten

De meest actuele
nieuwsberichten

Nieuws

Officiële opening IKC Katwijk

Lees meer

Nieuws

Soepele overgang van voorschools onderwijs naar de basisschool

Lees meer

Nieuws

Meivakantie op de BSO: Festival Fantasia

Lees meer